Kőműves munkák


Kőműves Valószínű nem sok lakástulajdonos van, aki maximálisan elégedett lenne otthona elrendezésével. Lakásfelújítás alkalmával mindig kérjük ki kőművesmesterünk véleményét, támaszkodjunk szakmai tudására.
Hiszen ha lakásfelújítás lesz Önöknél, ott lehet-lesz fal áthelyezés, megszüntetés.
Kőműves munkákkal kapcsolatos kérdéseikre bármikor szívesen válaszolok e-mail-ben.


Kőműves

Kőműves munkák – nagyon tág fogalom: mely megannyi szolgáltatási pont lehetőségét nyitja meg. A Lakásfelújítás1 Kft a kőműves munka területén is a teljes szolgáltatási terület minden elemét tudja nyújtani a megrendelőinek.

Cégünk generálkivitelező tevékenységet is folytat.

Mi is az a generál kivitelezés?
A generál kivitelezés (generál: általános) szó azt foglalja magában, hogy minden munkakört elvállalunk, legyen az nyílászáró, burkolás, festés, villanyszerelés. Egyes részmunkákért nem kell más cégeket megbíznia, így egy kézben van.

Belső és külső munkák:

Kőműves
Kőműves

A klasszikus értelemben vett kőműves munka mit sem veszített a fontosságából. Az új építkezési eljárások megjelenése ellenére még mindig egy szépen rakott fal jelenti az épület minőségét.
Kőműves

A legtöbb ember a házát saját magának és családjának építteti és nem ritkán, egy vagy több emberöltőre. Önnek sem mindegy, hogy az a kivitelező, akit megbíz ingatlana felépítésével, lelkiismeretesen végzi-e a munkát, milyen szakértelemmel rendelkezik és mennyire korrekt?
A szakmában eltöltött hosszú idő és a felépített házak minősége garanciája a szakértelmünknek.

Szeretem az olyan munkákat, ahol egyedi megoldások szükségesek; azokra a különleges igényekre, melyekkel eddig megkerestek, szinte minden esetben találtam megoldást.
Munkáimról készített képeket a Referenciák menüben találja.

Minden munkát ingyenes helyszíni felméréssel kezdek, az ott megbeszéltek alapján elkészítem az árajánlatot, és ha megfelel, megadom az időpontot, amikor el tudom kezdeni a munkát.
Természetes az ingyenes szaktanácsadás is a felmérés része!

Kőműves

A Lakásfelújítás1 Kft. célja, hogy tevékenységének minden szakaszában alkotóan együttműködjön a megrendelőivel, a megrendelők igényeihez teljes mértékben alkalmazkodjon, illetve megbízható, tartós és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsen ki.

Burkolási munkákról bővebben a Hidegburkolás címszón belül olvashat!