Komplett lakásfelújítás


Komplett lakásfelújítás Amikor megformálódik az elhatározás a lakás felújítására, nagy az izgalom a családban, milyen is legyen az új otthon. Esténként az ebédlőasztalnál lázas tervezgetések folynak, hogyan lehetne szebb, praktikusabb, kényelmesebb az otthon a lakásfelújítás után. Ugye Ön sem szeretné, ha néhány hónap múlva a felújításra csak a lepotyogó csempe, csöpögő csapok, réseken befúvó szél, nyikorgó nyílászárók emlékeztetnék, és esetleg a méregdrága hitel számlái?

Amikor lakásfelújításra, házfelújításra gondolunk, mindenkinek a fal, a nyílászárók, a tető jelenik meg. Gondoljunk arra, hogy a fő elemek mellett a részletek, az egészen kicsi dolgok is nagyon fontosak lehetnek. Egy rosszul felragasztott tapéta, nem megfelelő minőségű festék, egy rosszul tömített vízvezeték, zuhanytálca, vagy mosdótál jelentős anyagi kárt okozhat. Lakóközösségekben különösen a mellettünk, alattunk lakók is szenvedő alanyaivá válhatnak a szakszerűtlen kivitelezésnek.

A jelentős anyagi kár mellett a bosszúság, a javítással - sok esetben bontással - járó kosz, felfordulás mind olyan dolgok, melyek megfelelő hozzáértéssel és jó szakemberekkel elkerülhetőek. A lakásfelújítás nem a legtisztább munka, de annyit tudok ígérni, hogy nem kell többet takarítania, mint egy szokásos nagytakarításnál.
Lakásfelújítás után kétségkívül boldogok leszünk, azonban hosszú az-az út, amíg idáig eljutunk. A teljes lakás, iroda felújítása, átépítése, bővítése nem olcsó dolog. Mérjük fel anyagi lehetőségeinket, tudjuk-e fedezni a felmerülő költségeket! Adódhatnak plusz költségek, ezeket is vegyük figyelembe!
A munkavégzés ideje alatt gondoljunk a por és a zaj fokozott jelenlétére, mely a közérzetünket is ronthatja. Ha mód van rá, ebben az időszakban ne használjuk a kérdéses ingatlant. Komplett lakásfelújítás esetén amúgy is "romokban fog heverni" szinte az egész lakás, így célszerű erre az időre átmeneti megoldást keresni.

Lakásfelújítás alkalmával, ha kivitelezőt kérünk fel, azt is meg kell beszélni, hogyan történik az elvégzett munka utáni díj kifizetése.
Személyes tapasztalatból írom, hogy előleg adása a vállalkozónak (cégnek) nem ajánlott. Először bizonyítson….

Az anyagbeszerzést végezheti Ön is, de én azt ajánlom hogy a sok utánajárás, a felesleges idegeskedés elkerülése érdekében ezt is bízza a vállalkozóra!
Ő nap-nap után lakásfelújítással foglalkozik. Tudja, hogy hol vannak kedvezmények, akciók. A felújítás során sok kellemetlenség érheti a megrendelőt, ha nem valódi szakemberekkel végezteti a munkát. Nézzük meg, hogy a lakásunk felújításakor a vállalkozó hogy áll a munkájához! Félvállról veszi, avagy maximális odafigyeléssel dolgozik-e?

Az építőiparban közismert probléma az alkoholfogyasztás. Ne engedjünk italos embereket dolgozni, mert korrekt munkát nem tudnak végezni. Sokan bátrak lesznek, és kész a baleset! Nyugodtan kérjék meg a vállalkozójukat, hogy ne vigyen Önökhöz italos "kollégát". Kolléga..:-( Pfff

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy változtatni tudjon jelenlegi életkörülményein, hogy sokkal kényelmesebbé, komfortosabbá tegye lakását, házát, üzlethelyiségét. Így egy esztétikus, igényes, szép, modern környezetben sokkal kipihentebb, életvidámabb, jobb kedvű lehet a családi élete és munkahelyi légköre.
Komplett lakásfelújítás Számunkra fontos megrendelőink elégedettsége ezért közös elképzeléseinket a lehető legjobb minőségben kivitelezzük, így nyugodt szívvel vállalunk GARANCIÁT, mely időtartama az általánosan elfogadott 1 év! Ezzel együtt cégünk sajnos nem tudja a létező legolcsóbb munkát kínálni.

A Lakásfelújítás1 Kft. célja, hogy megrendelőink hosszú-hosszú évekig élvezhessék munkánk gyümölcsét, hisz az általunk kialakított a környezetben kell élnie, laknia, dolgoznia.
Ha megbízható emberekkel szeretne dolgoztatni és szép munkát szeretne, akkor bizalommal forduljon hozzánk!
Profi szakembereink gyors és tiszta munkát végeznek az alaptól a tetőig.

Nekünk a megelégedett megrendelő a legjobb reklám !

Konkrét árajánlatot csak a pontos munka ismeretében és a munka helyszínén elvégzett, teljes körű felmérése után tudunk adni, hisz minden lakásnak más és más a munkaigénye, továbbá megrendelőnként mások az elvárások is.
Szakembereink szinte bármilyen, felújítással kapcsolatos elképzelését meg tudják valósítani, legyen szó családi házak, panellakások, téglaépületek, vagy akár irodák, üzlethelyiségek átalakításáról, felújításáról, illetve családi házak tetőterének kialakításáról és a tetőtér belsőépítészeti munkálatainak kivitelezéséről.

És még egy jótanács:
Ha az elvégzett munkáról kitöltött, aláírt, lepecsételt számlát kap – akkor igaz ugyan, hogy legalább 15-20 százalékkal többet fizetett – ugyanakkor panasz esetén sokkal magabiztosabban mozoghat a fogyasztóvédelem útvesztőiben. A papíron szerepel a vállalkozó vagy a cég neve és címe, az elvégzett munka és annak ára, valamint a szolgáltatás időpontja. Így, ha véletlenül egy Mekk Mesterrel gondja akad, számon kérhetjük rajta a hanyag, nemtörődöm munkát. Ebben segíthet például a Fogyasztóvédelmi Egyesület.